עוגיות זברה של שולי אורפלי – גילה כהן אבני
4 ביצים
2 כוסות סוכר
קליפת תפוז מגוררת
כוס שמן
כף תמצית ווניל
2 אב' אפייה
6.5 כוסות קמח
אופן ההכנה:
לטרוף ביצים עם הסוכר, להוסיף: קליפת תפוז, שמן, ווניל, מוסיפים: קמח+אפיה, לשים יחד, הבצק דביק מעט, זה בסדר, חוצים את הבצק לשניים
באחד מהם הוספתי אבקת שוקולית.
מכסים ומכניסים למקרר לחצי שעה בערך.
מקמחים ידיים מעט, מגלגלים את הבצק לגלילים דקים, לוקחים שני גלילים ומלפפים אותם אחד סביב השני, מדביקים בקצוות
טובלים בסוכר ומניחים על נייר אפייה
אופים ב-160 מ' עד שמזהיב