להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518
🔥🔥מתכון חדש יצא מהתנור מבית אריה רוזנשטוק 👨🍳👨🍳
250 גרם חמאה / נטורינה / מחמאה
כוס שמן
חצי כוס סוכר רגיל
כוס אבקת סוכר
2 סוכר וניל
1 שמנת מתוקה /שמנת צמחית
כוס קורנפלור
1 ק"ג קמח
קורט מלח
אופן הכנה :
מקציפים עם בלנדר ידני חמאה סוכר וסוכר וניל למשך 3 דקות .
מוסיפים שמן וממשיכים להקציף .
מוסיפים קורנפלור וממשיכים להקציף .
מוסיפים שמנת וממשיכים להקציף עוד 2 דקות
מוסיפים את הקמח משאירים חצי כוס קמח ומערבבים עם לקקן .
עוברים ללוש את הבצק עם היד .
עכשיו אתם צריכים ליצור לפי דמיונכם איזה צורות אתם רוצים לעשות ..אני אתן לכם מספר רעיונות .
1 .לפתוח את הבצק עם קמח במשטח העבודה .לקרוץ ריבועים או עגולים לאפות ולעשות סנדוויץ במילוי שוקולד או ריבה .ריבת חלב .
קרם פיסטוק:
כוס וחצי פיסטוק
חצי כוס חלב מרוכז/ חצי כוס שוקולד לבן פרווה מומס
חצי כוס שמנת מתוקה / חצי כוס שמן קוקוס.
אופן הכנה:
במעבד מזון שמים את הפיסטוק מעבדים 2 דקות. מוסיפים את השמן ממשיכים לעבד עוד דקה.
מוסיפים את השוקולד הלבן ממשיכים לעבד עד מחית חלקה.
אפייה 170 מעלות 20 דקות
לעטור מסביב לעוגיה למרוח מעט ריבה ולצפות עם קוקוס.בוטנים .פיסטוק או כל דבר אחר שאתם אוהבים .
בהצלחה לא לשכוח לשתף .
🙏🙏🌹🌹 קישור לסרטון 👇👇