25 יחידות
200 גר' חמאה
כוס קמח לבן
1/2 כוס שקדים טחונים
3 כפות חלב
ביצה 1
לציפוי
100 גרם שוקולד חלב מומס.
50 גרם שקדים מולבנים פרוסים
הכנה:
1. מעבדים את החמאה עם הקמח עד ליצירת בצק פירורי.
2. מוסיפים את השקדים הטחונים, החלב והביצה, ולשים לבצק רך מאוד (במיקסר או ידני).
3. יוצרים עיגולים, מניחים בתבנית אפייה ואופים בתנור בחום של 170 מעלות למשך כ- 7 דקות בלבד.
4. מצפים את העוגיות בשוקולד חלב ובשקדים פרוסים.
תהנו ובתיאבון