2 מחמאה רכה
כוס סוכר
1/4 כוס מים
כפית תמצית וניל
1 סוכר וניל
1 אבקת אפיה
קמח בערך 5 כוסות( להוסיף בהדרגה)
בקערת המיקסר ללוש הייטב
הכל לבצק רק ונעים
( קמח בהדרגה, לפעמים צריך עוד קצת)
לתת מנוחה של חצי שעה.
להכין סהרונים
בתבנית עם נייר אפיה.
לאפות תנור שחומם מראש
ב-180 מעלות כ- 25 דקות.
כשהעוגיות מתקררות .
לטבול בשוקולד בצדדים
להניח לייבוש כחצי שעה.
100 גרם שוקולד מריר
להמיס בבן מרי ( סיר מים מעליו קערה עם השוקולד)
אפשרות נוספת לחלק את הבצק ל-2
להוסיף כוס אגוזים / בוטנים
לטבול בשוקולד או לפזר אבקת סוכר.
בתאבון❤❤❤❤❤