250 גרם חמאה רכה
80 גרם אבקת סוכר
(3/4) כוס חמה
60 גרם קורנפלור
(כוס קרה)
240 גרם קמח
(כוס ו 3/4 חמה)
קורט מלח
שליש כוס חלב
כף תמצית וניל
אופן הכנה:
בקערה שמים חמאה ואבקת סוכר מקציפים לקצף תפוח.
מוסיפים בהדרגה את החלב ווניל.
מערבלים עוד 2 דקות.
בקערה נערבב קמח מלח וקורנפלור.
נוסיף לחמאה עד קבלת תערובת אחידה. לא לערבב הרבה.
אם הבצק לא מספיק רך לסילוף להוסיף מעט חלב.
להעביר לשק זילוף עם צנטר משונן.
לזלף לפי דמיונכם. אפייה 180 מעלות 25 דקות עד הזהבה יפה.
אפשר להמיס שוקולד וטבול את העוגייה בשוקולד
בהצלחה 🌺🌺
להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518