לכניסה לאינסטגרם שלי – לחצו כאן
הנייד שלי : 052-6694613
מתפצחות, מתפוררות, נמסות בפה
בלי קמח, בלי גלוטן – ועם טעם ממכר וריח נהדר!
אזהרה: הן מתחסלות בדקה
250 גרם קמח שקדים
100 גרם קורנפלור
5 כפות אבקת סוכר
100 גרם חמאה רכה
כפית תמצית וניל איכותית
כפית קינמון
גרידה מלימון אחד
אבקת סוכר לקישוט
מחממים תנור ל-170°
מערבבים הכל לכדור בצק
מכדררים לכדורים קטנים
אופים 20–25 דקות עד שמזהיבות
מצננים, מקשטים באבקת סוכר
ולהגיש