חומרים:⚘roz
2 כוסות קמח
רבע שקית א.אפיה
קורט מלח
1 נטורינה
3/4כוס סוכר
כוס טחינה
אבקת סוכר
חצאי אגוזי פקאן
אופן ההכנה:⚘roz
להוציא נטורינה שעה לפני האפיה שתיהיה רכה לערבב עם הסוכר להוסיף טחינה קמח אבקת אפיה
קורט מלח לערבב הכל יחד לבצק אחיד לשים במקרר שעה להוציא לעשות כדורים בגודל שווה לטבול באבקת סוכר להניח במקרא שעתיים ויתקשו מעט להוציא לטבול שוב באבקת סוכר למעוך מעט להניח אגוז פקאן לשים בתבנית עם נייר אפייה
לאפות בחום 180 מעלות 20 דקות להוציא ולקרר לגמרי שלא יתפוררו⚘roz