Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
3 ביצים
400 גרם קמח
גרידת של תפוז אחד
1 אבקת אפייה
1 סוכר וניל
1 כוס שמן כוס חד פעמי שתייה קרה
1 כוס סוכר חד פעמי שתייה קרה

סירופ:
2 כוסות מים
1 וחצי כוס סוכר
מיץ של לימון אחד

אופן ההכנה לבצק
1) מערבבים ללא מיקסר עם כף עץ את הביצים , שמן וסוכר אבקת אפייה גרידת תפוז והקמח בהדרגה עד לקבלת בצק רך ונעים

2) מחלקים את הבצק ל3 ומדדים לעובי של 1/2 ס"מ וקורצים
עיגולים בקוטר
של 7 ס"מ וקורצים עוד עיגול במרכז בקוטר של 3 וחצי ס"מ , מניחים על נייר אפייה

3) מטגנים בשמן עמוק מצד לצד עד להזהבה

4)הכנת הסירופ
מבשלים עד לקבלת סירופ דביק באצבעות

5) טובלים אותם בסירופ חם ומקשטים
השמיים אם הגבול

עוגיות יויו טוניסאיות
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים