מצרכים הדרושים
3 ביצים
400 גרם קמח
גרידת של תפוז אחד
1 אבקת אפייה
1 סוכר וניל
1 כוס שמן כוס חד פעמי שתייה קרה
1 כוס סוכר חד פעמי שתייה קרה
סירופ:
2 כוסות מים
1 וחצי כוס סוכר
מיץ של לימון אחד
אופן ההכנה לבצק
1) מערבבים ללא מיקסר עם כף עץ את הביצים , שמן וסוכר אבקת אפייה גרידת תפוז והקמח בהדרגה עד לקבלת בצק רך ונעים
2) מחלקים את הבצק ל3 ומדדים לעובי של 1/2 ס"מ וקורצים
עיגולים בקוטר
של 7 ס"מ וקורצים עוד עיגול במרכז בקוטר של 3 וחצי ס"מ , מניחים על נייר אפייה
3) מטגנים בשמן עמוק מצד לצד עד להזהבה
4)הכנת הסירופ
מבשלים עד לקבלת סירופ דביק באצבעות
5) טובלים אותם בסירופ חם ומקשטים
השמיים אם הגבול