Share with:


כשר לפסח

אופן הכנה

מצרכים
4 ביצים
2 כוסות חד פעמי קמח מצה
1 כוס קמח תופח לפסח
1 כוס מיץ תפוזים
3 כפות אבקת סוכר

מצרכים לסירופ:
2 כוסות מים
2 וחצי כוסות סוכר
1/2 לימון

אופן ההכנה
1) מערבבים ללא מיקסר את הביצים ומוסיפים את המיץ תפוזים וסוכר

2) הקמחים נכנסים בהדרגה עד לקבלת בצק רך ואחיד

3) עושים צורה של יויו ושמים על נייר אפייה

4) מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה

הכנת הסירופ
בסיר קטן שופכים את המים וסוכר ושמים את חצי הלימון ומבשלים על שנדבק באצבעות, טובלים את העוגיות שהסירופ רותח
אפשר לפזר קוקוס וגם סוכריות ומגישים

Jacqueline fadelon

עוגיות יויו כשרות לפסח
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים