200 גרם חמאה רכה
חצי כוס אבקת סוכר
2 כוסות קמח .
שוקולד נוטלה .
אופן הכנה :
בקערה מערבבים עם מטרפה חמאה עם הסוכר עם איחוד .עוברים לערבב עם מרית מוסיפים בהדרגה קמח עד קבלת בצק רך ונעים .עוטפים בניילון למקרר לחצי שעה .
עושים כדורים עם שתי כפיות קטנות את השוקולד על נייר אפיה למקפיא לחצי שעה .
עושים כדורים של פינג פונג פותחים ביד את הכדור ומניכים באמצע את השוקולד הקפוא סוגרים משטחים מעט .
אופים 18 דקות 180 מעלות בהצלחה 🌹🌹
להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518