Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

כך אני מכנה אותם.. מזכירות לי כיס מלא מטבעות …
המתכון הוא מסורתי כך הכנו בבית מאז ומתמיד.

כוס חד פעמי שקוף

קצפת צימחית ריץ או השף הלבן לגירסת הפרווה .
לגירסת החלבי

שמנת מתוקה
חצי כוס סוכר אני משתמשת בחד פעמי הפשוט.
200 גר מרגרינה או חמאה
שקית סוכר וניל 1
2 חלמונים
4 כוסות קמח
כפית א. אפיה
ללוש יחד
להכניס למקרר למנוחה כחצי שעה
לגלגל לרולדה ולחתוך חתיכות שוות .
את החתיכות לרדד לעיגולים למרוח את המלית, לפזר אגוזים גרוסים עבה וכל עיגול לקפל לחצי ולרבע.

למילוי
4 חלבונים להקציף לקצף יציב, להוסיף כוס סוכר בהדרגה ולהמשיך להקציף עד שמקבלים מרנג יציב במרקם של קרמבו .להוסיף 3 כפות פודינג ולהמשיך להקציף ולהוסיף 100 גר קוקוס לערבב הכל.

למרוח על כל עיגול לפזר אגוזי מלך ולקפל לחצי ושוב ולרבע.
הסוד הוא לרדד את העיגולים מאוד דק ממש עד לשקיפות . כך מקבלים עוגיות יפות יותר

עוגיות כיס
מגי מרגליתספר המתכונים של
מתכון של

מגי מרגלית

29 מתכונים