Share with:


חלבי

אופן הכנה

40-46 עוגיות לערך

לבצק הפריך
300 גרם קמח לבן מנופה
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות.
100 גרם אבקת סוכר
כפית תמצית וניל
קורט מלח
4 כפות מים קרים.

בקערת מעבד המזון להניח כל חומרי הבצק הפולשים קצרים מעבדים עד להיווצרות בצק,לעטוף בניילון נצמד ,להניח במקרר כשעה לפחות.
על משטח מקומח לרדד הבצק לעובי 2-3 מ"מ,לקרוץ צורות במחצית מהעוגיות לקרוץ חור.להניח בתבנית על נייר אפייה.
לאפות בתנור בחום בינוני 170 מעלות 12 דקות.

לאחר צינון העוגיות .לפזר אבקת סוכר על העוגיות המחוררת בלבד.למרוח ריבה על השלמות,להניח העוגיה המחוררת על העוגיה עם הריבה.
איכות העוגיות סודה ברידוד הבצק דק.

ניתן למרוח ריבה,ממרחי שוקולד או אגוזים.ריבת חלב,ממרח חלבה,כיד הדמיון הטובה

עוגיות כריך עם ריבה
עדנה טפירוספר המתכונים של
מתכון של

עדנה טפירו

49 מתכונים