מצרכים –
250 גרם ביסקוויטים פתי בר
140 גרם חמאה
80 מייל חלב מרוכז
150 גרם סוכריות טופי בטעם קרמל
ציפוי –
100 מייל שמנת מתוקה
150 גרם שוקולד מריר / לילדים עדיף שוקולד חלב
פניני שוקולד
הכנה –
במחבת / או במיקרוגל מחממים חמאה עם חלב מרוכז , בעזרת סכין חותכים את הסוכריות קרמל ומוסיפים לחמאה מערבבים היטב עד שהסוכריות נמסות .
במעבד מזון טוחנים את הפתי בר מעבירים לקערה מוסיפים את תערובת החמאה והסוכריות מערבבים עם הפתי בר בטחון לתערובת אחידה , מעבירים לתבנית אינגליש קייק מאדקים באופן אחיד .
במחבת מחממים שמנת מתוקה לסף רתיחה מסירים מהאש מוסיפים את השוקולד לערבב ולמזוג מעל לפזר פניני שוקולד שומרים במקרר שעתיים לפני האכילה .