לבצק
1 ביצה
1 כוס שמן
1 גביע יוגורט (לא משנה אחוזים)
1 כוס סולת
2 סוכר וניל
1 כפית מיץ לימון
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה ,אפשר לוותר לא בהכרך.
למילוי העוגיה : כוס וחצי שקדים ,בונים,פיסטוק או כל מה שאתם אוהבים טחונים גס ,
1 כפית קינמון
1/4 כוס סוכר
לסירופ :
1 וחצי כוסות סוכר
כוס וחצי מים
פרוסת לימון
אפיה של 20 דקות 180 מעלות עד להשחמה קלה וליצוק את הסירופ מעל בעודם קרות והסירופ חם או להיפך …כוס מדידה רק פעמי לשתיה חמה .
תודה לחברה יקרה על התרגום : אהרונה חוטה..