Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

מידה בכוס ח.פעמי חם
מצרכים :
1/2 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
2 ביצים L
1 שקית א.אפיה
1 שקית סוכר וניל
שליש כוס שומשום
שליש כוס קוקוס (אופציונלי)
חצי כפית גרידת לימון
3/4 2 כוסות קמח

אופן ההכנה:
להקציף היטב את הסוכר והביצים במקצף חשמלי למשך כשלוש דקות
ולהוסיף את שאר המרכיבים
ואת הקמח בהדרגה לפי הצורך עד לקבלת בצק אחיד מעט דביק
ליצור רצועות ארוכות ולחבר לצורת חישוק .
או ליצור צורת סהרון/פרסה
לסדר בתבנית על גבי נייר אפיה
ולאפות בתנור שחומם מראש לחום 180 מעלות כ 15- 17 דקות או עד להזהבה קלה מאוד
מפדרים באבקת סוכר ומרתיחים מים לקפה 😜
בהצלחה אסתי ❤️

עוגיות לקפה ☕_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

254 מתכונים