מתכון משופר, קריספי ונשמר יותר… מומלץ !!!
מדוד בכוס אוניברסלית
חומרים:
5 וחצי כוסות קמח רגיל.
200 גר' מרגרינה /חמאה (רכה)
2 כפות שטוחות סוכר.
3/4 כוס שמן
1 כוס מים חמים
1/4 כוס אבקת סוכר.
2 סוכר וניל.
1 אבקת אפיה.
למילוי:
ממרח תמרים ,/ ריבה וקוקוס / ממרח שוקולד. או אחר.
אגוזים גרוסים..
אבקת סוכר לפזר מעל ….
אופן ההכנה:
לתוך קערה להכניס את כל החמרים לצקת את המים החמים, ללוש לקבלת בצק אחיד….לתת מנוחה במקרר 1/4 שעה.
לחלק את הבצק ל-3 כדורים . ..לקמח מעט את משטח העבודה ,
לרדד כל כדור למלבן .
.למרוח ממרח תמרים כמה שאוהבים…לפזר אגוזים לגלגל לרולדה לחתוך עוגיות ….
להעביר לתבנית אפיה ולאפות בחום 180 מעלות עד להזהבה….לאחר האפיה לקשט באבקת סוכר.
בהצלחה !!! 🌹