3 -1/2 כוסות קמח מנופה
1 כפית אבקת אפיה
100 ג"ר חמאה /מחמאה
1/2 כוס שמן
3/4 כוס מיץ תפוחי עץ טבעי
למילוי
ממרח תמרים
ואגוזים שרוצים אגוזי מלך – פקאן- פיסטוק ו…
בקערת המיקסר מערבבים
בפלוסים את כל החומרים
לאחידות לעטוף בנילון נצמד
למקרר ל-1/2 שעה לערך
מחלקים את הבצק ל 3
מרדדים ועל כל חלק מורחים
את מילוי התמרים
מניחים על נייר אפיה בתבנית
וחותכים לפרוסות כמעט עד הסוף
לתנור החום 160 מעלות
עד להזהבה קלה כשמתקרר
מפרידים בסכין עד הסוף
ומפזרים אבקת סוכר