עוגיות נהדרות של ג'ולי לבית אנטר
לבצק:
300 גרם חמאה רכה
כוס סוכר
2 חלמונים
1/2 1 כוסות קמח רגיל
1/2 1 כוסות קורנפלור
שקית אינסטנט פודינג ווניל
סוכר ווניל (אפשר כף תמצית)
מערבבים תחילה את כל היבשים ומוסיפים חלמונים וחמאה, לשים עד קבלת בצק אחיד, סוגרים ומניחים במקרר לחצי שעה. (מינימום 10 דקות)…יוצרים שני נקניקים ארוזים בניילון נצמד, ומאפסנים במקרר לשעה, או בפריזר כ-20 דקות.
לציפוי:
כוס וחצי פיסטוק שבור גס
3/4 כוס סוכר
2-3 כפות מים
תמצית ווניל מיי זאער.
מוציאים מהמקרר/פריזר, וחותכים ברוחב 1/2 ס"מ, משטחים מעט עם היד (מאין קבץ' קטן) כמו פיתה קטנה, טובלים בציפוי, מניחים על נייר האפייה ואופים ב-180 מ' כ-20 דקות