מצרכים:
4 ביצים
כוס וחצי סוכר
1 ק"ג קמח פחות חצי כוס
2 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
2 מרגרינה טעם חמאה
1 כוס קוקוס
חצי כוס שומשום קלוי (לא הכרחי ).
הכנה :
לערבב את כל החומרים יחד לבצק רך ונעים אך לא דביק (להוסיף קמח לפי מידת הדביקות). להכניס חתיכות בצק גדולות למכונת הבשר הידנית (יש להתקין את החלק המתאים לעוגיות – זיג זג) לחתוך את הבצק היוצא באורך 12 ס"מ בערך לעוגיה. לאפות בחום של 180 מעלות עד שמתקבל צבע של ביסקוויט