הכנה
1 קילו קמח מנופה עם 2 שקיות אבקת אפיה ועוד 1 כף שמרים יבשים
לערבב ולהוסיף
1 מרגרינה רכה
,1 כוס שמן
,1 כוס שומשום
,1 ורבע כף מלח
,1 וחצי כוסות מים מהברז
ללוש היטב לבצק קטיפתי ולתת מנוחה כשעה…אפשרות במקרר.
לרדד דק כמה שאפשר על גבי נייר אפיה למלבן גדול
לישר שוליים ובעזרת גלגלת לחתוך לאורך ולרוחב
למרוח ביצה טרופה ולפזר שומשום
להכניס לתנור 180 מעולת ל20 דקות בערך …אם צריך יותר להוסיף עוד זמן אפיה שיהיו זהובים יפה
בהצלחה אורה