כ-25 יחידות
לבצק:
2 כוסות קמח
200 גר' חמאה
3 כפות סוכר
2 חלמונים (את החלבונים משירים למילוי, ראו בהמשך)
למילוי:
כוס שקדים טחונים
כוס אגוזי מלך טחונים
חצי כוס סוכר
2 חלבונים
הכנת המילוי:
1. מערבבים יחד את כל המצרכים ומניחים בצד.
אופן ההכנת העוגיות:
1. חותכים את החמאה לקוביות, ומחממים במקרוגל 30 שניות רק ע"מ לרכך אותה מעט.
2. מערבבים את החמאה עם סוכר היטב, מויפים את החלמונים וממשיכים לערבב.
3. מוסיפים את הקמח ומאחדים לכדי בצק, גם אם הבצק נראה מעט פירורי זה בסדר :).
4. קורצים חתיכה מהבצק ומגלגלים לכדור ומשטחים על כף היד, בעזרת כף מניחים מילוי במרכז וסוגרים.
מי שתמשקשה יכול לשמן מעט את היד, בעיקרון ממש אין צורך.
5. אופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות כ-12 דקות
אפשר לפדר באבקת סוכר מעל, לא חובה