מצרכים :
1 נטורינה
מידה בכוס ח.פעמי חם
רבע כוס שמן
חצי כוס מים
רבע כפית אבקת אפיה
1 סוכר וניל
רבע כוס סוכר
3 עד 3.5 כוסות קמח
למילוי :
חצי מיכל ממרח תמרים
4 כפות אגוזים טחונים דק
מעט קינמון
לקישוט מעט שקדים שלמים לא קלויים
אופן הכנה :
לערבב את כל החומרים
ואת הקמח להוסיף בהדרגה לפי הצורך בערך 3 כוסות קמח אוליי מעט יותר
לרדד את הבצק לשכבה מעט עבה (בערך עובי של בצק עלים )
לקרוץ עיגולים לשים מעט מילוי לסגור היטב ולעצב בעזרת צובט מעמול .
ניתן לנעוץ שקד בכל עוגיה
לסדר בתבנית ברווחים ולאפות בחום בנוני 170 מעלות בערך 20 עד 22 דקות או עד הזהבה קלה מאוד.
מפדרים מעט אבקת סוכר ונהנים
טיפ .
רצוי מאוד להכניס למקפיא ל 15 דקות את המעמולים
לפני האפיה !
בהצלחה אסתי❤️