Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים :
1 נטורינה
מידה בכוס ח.פעמי חם
רבע כוס שמן
חצי כוס מים
רבע כפית אבקת אפיה
1 סוכר וניל
רבע כוס סוכר
3 עד 3.5 כוסות קמח

למילוי :
חצי מיכל ממרח תמרים
4 כפות אגוזים טחונים דק
מעט קינמון

לקישוט מעט שקדים שלמים לא קלויים

אופן הכנה :
לערבב את כל החומרים
ואת הקמח להוסיף בהדרגה לפי הצורך בערך 3 כוסות קמח אוליי מעט יותר

לרדד את הבצק לשכבה מעט עבה (בערך עובי של בצק עלים )

לקרוץ עיגולים לשים מעט מילוי לסגור היטב ולעצב בעזרת צובט מעמול .

ניתן לנעוץ שקד בכל עוגיה

לסדר בתבנית ברווחים ולאפות בחום בנוני 170 מעלות בערך 20 עד 22 דקות או עד הזהבה קלה מאוד.

מפדרים מעט אבקת סוכר ונהנים

טיפ .
רצוי מאוד להכניס למקפיא ל 15 דקות את המעמולים
לפני האפיה !

בהצלחה אסתי❤️

מתכוןמתכון

עוגיות מעמול במילוי תמרים ואגוזים_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

271 מתכונים