Share with:


פרווה

אופן הכנה

מרכיבים
¾ כוס מים
½ כוס שמן
1 כפית תמצית וניל
½ קילו קמח רגיל
¼1 כוסות סולת (250 גרם)
1 שקית אבקת אפייה
300 גרם מחמאה רכה בטעם חמאה

למלית
חבילת תמרים בוואקום
200 גרם איגוזי מלך קצוץ דק עד בינוני
2 כפות שמן
2 עד 3 טיפות
מי ורדים

אופן ההכנה
שמים בקערה את המים, השמן ותמצית הווניל. מוסיפים קמח, סולת, אבקת אפייה ומחמאה מערבלים עד לקבלת חלק
מחלקים את הבצק לכדורים של 30 גרם כל אחד
3)מערבבים את התמרים עם השמן ואיגוזי מלך עד לאיחוד ועושים כדורים של 20 גרם כל אחד
שנים על כף היד כדור בצק ועם סכין עושים חור במרכז ובונים מין סוג של קערה מניחים במרכז כדור של מלית וסוגרים לכדור. מכינים כך את כל כמות הבצק. בעזרת צובטן מיוחד למעמולים צובטים מסביב לכדורים ומניחים בתבנית במרווחים של 2 ס”מ.
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות על תכנית טורבו כ20 עד 25 העליון אמור להישאר בהיר מאוד.
מפזרים אבקת סוכר ושומרים בצנצנת אטומה
בהצלחה

עוגיות מעמול במילוי תמרים ואגוזי מלך_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים