Share with:


פרווה

אופן הכנה

3 +1/2 כוסות קמח רגיל – כוס מדידה
שקית אפיה
שקית סוכר וניל
חצי כוס מים פושרים
300 גרם מחמאה מרגרינה או כל סוג שתבחרו רכה מאד עד להמסה

ללוש היטב את הבצק
לרדד על משטח מקומח לעשות צורות שרוצים
לאפות על נייר אפיה בחום 170 מעלות טורבו 35 דקות לפזר אבקת סוכר.

מילוי תמרים
חבילה תמרים מואקום או ממרח
רבע כפית ציפורן
כפית כינמון
כוס אגוזים קצוצים

ניתן להוסיף כף שמן לא חובה לערבב היטב

עוגיות מעמול בצורות שונות
אסיה אסתר גילעדובספר המתכונים של
מתכון של

אסיה אסתר גילעדוב

65 מתכונים