Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

לבצק
4 כוסות סולת
2 כוסות קמח
2 מחמאה או חמאה 400 גרם .או מרגרינה בלי מלח
1 אבקת אפיה
4 כפות מי ורדים
כוס וחצי מים ואם צריך עוד ..תוסיפו – הבצק צריך להיות רך לתת לו לנוח מכוסה בניילון שעתיים ..

בהצלחה 🙏🙏🙏💖💖💖

למילוי של הפיסטוק והאגוזים .
200 גרם פיסטוק קצוץ
כף קינמון
חצי כפית ציפורן טחון
150 גרם אבקת סוכר
50 גרם חמאה / נטורינה מומסת
לעבד הכול ביחד .
גם לאגוזים אותו דבר

מתכוןמתכון

עוגיות מעמול_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

270 מתכונים