לבצק :
200 גרם קמח
1 כפית אבקת אפייה
קורט מלח
100 גרם מרגרינה
4 כפות מי קרח
למילוי :
5-6 חלבונים
קורט מלח
200 גרם סוכר
500-750 גרם דובדבנים או תות שדה
1 חבילה פודינג אינסטנט או גקלי פטל מוכן .
בכל פרוסה כ-90 קלוריות .
לנפות קמח ואבקת אפייה , להוסיף מלח , פתיתי מרגרינה , לצקת כף אחר כך מן המים . להכניס למקרר לחצי שעה .
לרדד על תבנית משומנת ולאפות בתנור מחומם מראש בטמפרטורה של 200 מעלות כ-15 דקות .
לחתוך את הבצק לנתחים (5X10) .
למילוי : להקציף חלבונים ומלח ולהוסיף בסוף את הסוכר . להכניס תערובת זו למזלף ולקשט את הטורטלטים מסביב .
ליבש בתנור בטמפרטורה של 170 מעלות כ-30 דקות .
לערוך את הפירות עם מעט סוכר על הטורטלטים ולצקת פודינג או ג'לי.