בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים
המתכון של יפה רייפלר
(פרווה)
המצרכים:
3 כוסות סולת
4\3 כוס קמח
2 חלמונים
2\1 כוס סוכר
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
4\1 1 כוסות מים חמים
2\1 כוס שמן
למילוי:
חבילת תמרים בווקום
1 כפית חררת' או קינמון
1 כף שמן
2 כפות מים
~
הכנת הבצק:
להכניס לקערה את הסולת, סוכר, א.אפיה ווניל ולערבב
להוסיף את הנוזלים וללוש לבצק אחיד.
~
הכנת המילוי:
במחבת לחמם הכל יחד ולערבב היטב
סירופ סוכר:
3 כוסות סוכר
2 כוסות מים
2\1 לימון
1 עלה עטרה (גרניום)
הכנת הסירופ:
להכניס הכל לסיר
ולבשל על להבה נמוכה עד שהסירופ יסמיך.
הכנת המקרוט:
לקחת חתיכת בצק ולשטח למלא בתמרים ולסגור את העוגייה בצורת קבבונים, לשטח ולסמן עם סכין צורת מעוינים .
להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
להכניס לתנור שחומם מראש על חום 180 מעלות ולאפות כ- 25 דקות
או עד הזהבה יפה.
אחרי האפייה להכניס את עוגיות המקרוט לסירופ סוכר
לסנן ולקשט במזרה סוכריות צבעוניות או שומשום קלוי.
כל הזכויות שמורות C