Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(פרווה)

המצרכים:

3 כוסות סולת
4\3 כוס קמח
2 חלמונים
2\1 כוס סוכר
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
4\1 1 כוסות מים חמים
2\1 כוס שמן

למילוי:

חבילת תמרים בווקום
1 כפית חררת' או קינמון
1 כף שמן
2 כפות מים
~

הכנת הבצק:

להכניס לקערה את הסולת, סוכר, א.אפיה ווניל ולערבב
להוסיף את הנוזלים וללוש לבצק אחיד.

~
הכנת המילוי:

במחבת לחמם הכל יחד ולערבב היטב

סירופ סוכר:

3 כוסות סוכר
2 כוסות מים
2\1 לימון
1 עלה עטרה (גרניום)

הכנת הסירופ:

להכניס הכל לסיר
ולבשל על להבה נמוכה עד שהסירופ יסמיך.

הכנת המקרוט:

לקחת חתיכת בצק ולשטח למלא בתמרים ולסגור את העוגייה בצורת קבבונים, לשטח ולסמן עם סכין צורת מעוינים .
להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
להכניס לתנור שחומם מראש על חום 180 מעלות ולאפות כ- 25 דקות
או עד הזהבה יפה.

אחרי האפייה להכניס את עוגיות המקרוט לסירופ סוכר
לסנן ולקשט במזרה סוכריות צבעוניות או שומשום קלוי.

כל הזכויות שמורות C