Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

הבצק…(כוס חד פעמי חם)
4 כוסות קמח לבן
כוס שמן
1 אפיה.
1 סוכר וניל
3 כפות סוכר
כוס מים רותחים
ללוש הכל יחד
לרדד ולקרוץ צורות
שלמות וצורות בלי
לסדר בתבנית על דף אפיה

180 מעלות
כ20/30 דקות

על העוגיות עם החור
מפזרים אבקת סוכר

עם כפית לוקחים מהמילוי שרוצים
שמים על העוגיה השלמה
ומעל שמים את העוגיה עם החור
אפשר לפזר עוד אבקת סוכר מעל

עוגיות סנדויץ במילוי ריבה/שוקולד/ממרח תמרים
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

746 מתכונים