Share with:


פרווה

אופן הכנה

קג קמח מנופה
1 אבקת אפיה
כף שטוחה מלח
חצי כפית סוכר
200 גרם מחמאה
5 כפות שמן זית
1 כוס שומשום
2 כוסות מים חמימים
כף חומץ

אופן הכנה:
בקערת המקסר לשים את כל החומרים היבשים ולערבב,קמח,אפיה,מלח,סוכר,שומשום

להוסיף את המחמאה החתוכה לקוביות ולערבל ב 2/3 פולסים
להוסיף את יתר החומרים , שמן זית חומץ מים
ולערבל עד שנהיה בצק אחיד שלא נדבק

נוטלים מהבצק חתיכות , יוצרים רצועה וסוגרים לכעך.
לסדר בתבנית על נייר אפייה
להבריש בחלמון וכף שמן זית
לבזוק שומשום

לאפות בחום של 170 מעלות 20 דקות עד שמזהיב…

עוגיות עבאדי / כעכים מלוחים_מתכון של אסתר-אתי כראדי
אתי כראדיספר המתכונים של
מתכון של

אתי כראדי

42 מתכונים