המתכון של יפה רייפלר
(פרווה)
מצרכים:
3 ביצים
3/4 כוס (ח"פ) שמן
1 מחמאה
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
1 1/2 כוסות (ח"פ) אבקת סוכר
1 כוס (ח"פ) אגוזים קצוצים
(תערובת אגוזי מלך, לוז, פקאן, שקדים)
3/4 ק"ג קמח
ההכנה:
לשים בקערת מיקסר את כל המרכיבים למעט הקמח.
את הקמח להוסיף בהדרגה עד קבלת בצק אחיד ונוח .
ליצור נקניקים ולחתוך לפרוסות
ולהניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
לאפות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות צלזיוס למשך 25 דקות או עד השחמה יפה.
תהנו..
כל הזכויות שמורות C