Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

לעוגיות
100 גר'מחמאה
חצי כוס סוכר
2 ביצים
2 כוסות פיסטוק טחון
כוס ועוד קצת קמח
מעט וניל
מעט תמצית פיסטוק
ללוש הכל ביחד למסה מאוד רכה שניתנת לזילוף.

לקצף:
להקציף 4 חלבונים עם כוס סוכר
קורט מלח כף מיץ לימון לקצף מאוד יציב.

לזלף את העוגיות ולאפות בחום 130 מעלות עד שהן מתייבשות לחלוטין.

לקחת את הזמן בסבלנות לא לשרוף שהצבע לא ישלים.
להקציף את המרנג לקצף יציב להכניס לשק זילוף ולהכניס למקפיא שייתייצב.

כשהעוגיות מוכנות וקרות.

לזלף את המרנג ולאחד כנשיקה.