כוס שבבי שקדים מולבנים
כוס גרעיני דלעת
כוס גרעיני חמניה
חצי כוס שומשום
1 חלבון ביצה (לבן)
חצי כוס סילאן טבעי (אפשר לערבב עם מייפל טבעי)
בקערה שמים את החלבון והסילאן וטורפים היטב
מוסיפים את הפיצוחים ומערבבים היטב
בעזרת שתי כפות לוקחים מהעיסה ומניחים בתבנית על נייר אפיה משומן
יוצרים צורה של עוגייה ומשטחים מעט.
אני שמתי במנצטים ששומנו מעט בשמן.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות
כ 20 דקות או עד הזהבה.
מוציאים מהתנור ומקררים