Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים בכוס חד.פעמי לשתיה חמה

2 כוסות קורנפלקס
חצי כוס שומשום
1 כוס גרעיני חמניה
1 כוס גרעיני דלעת
1 כוס שקדים פרוסים
3/4 כוס מייפל או דבש
2 כפות שמן קנולה

אופן הכנה:
– מחממים את המייפל והשמן בסיר קטן עד שהמייפל חם (אין צורך להגיע ממש לרתיחה חזקה).
– בינתיים מערבבים בקערה קורנפלקס, גרעיני דלעת, גרעיני חמנייה ושקדים.
– מוסיפים את המייפל והשמן לתערובת ומערבבים היטב היטב עד שהכל מצופה.
–מניחים נייר אפיה מעל תבנית תנור ושמים חצי כף מהעיסה על גבי נייר האפייה במרווחים
– אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 9 דקות או עד שהכל זהוב יפה.
– מקררים לגמרי ושומרים בצנצנת סגורה מחוץ למקרר.

באהבה אסתי זוהרץ
קרדיט מתכון לרחל קוריאט
עם קצת שינויים שלי ❤️

עוגיות פיצוחים וקורנפלקס … קריספיים וטעימים בטירוף_מתכון של אסתי זוהרץ – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים