250 גרם חמאה בטמפרטורת החדר.
100 גרם אבקת סוכר.
גרידת לימון.
רבע כפית תמצית וניל.
2 חלבונים בגודל לארג.
3 כוסות קמח בכוס חד פעמי שתיה קרה
הכנה
להקציף חמאה ואבקת סוכר..
להוסיף תמצית וניל וגרידת לימון וביצים להקציף לתערובת תפוחה.
להוסיף את הקמח לתערובת משחתית..
למלא בשקית זילוף עבה במיוחד רצוי מבד.. עם צנתר סולטן ולזלף
לאפות ב180 תנור שחומם מראש בערך 15 דקות או עד הזהבה קלה
להזהר שלא ישרפו
לצנן ולמלא עם ריבה