Share with:


פרווה

אופן הכנה

החומרים:
3 כוסות קמח מנופה.
חצי שקית אבקת אפייה.
2 כוסות פקאן קלוי גרוס גס
1 כוס קוקוס
2 טיפות תמצית מי זהר
1 כוס סוכר
1 חפיסה מחמאה רכה
2 כפות סולת
בערך חצי כוס מים

ציפוי
200 גר שוקולד מריר מומס

הכנה:
לקערת המיקסר,להניח:
קמח,אבקת אפייה,פקאן גרוס,סולת,קוקוס ולערבב.
להוסיף את שאר המרכיבים עד לקבלת מרקם נוח לעיבוד.
צרים עיגולים קטנים,משטחים קלות.

אופים ב160 מעלות עד לקבלת צבע זהוב קל ומקררים.
טובלים כל עוגיה בשוקולד מומס,מניחים במקרר להתמצקות.
ניתן לאבק באבקת סוכר במקום שוקולד.
באהבה…

עוגיות פקאן בציפוי שוקולד
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

433 מתכונים