==============
…גם ללא מילוי הן נטרפות.
200 גרם חמאה או מחמאה רכה מאוד
100 גרם אבקת סוכר(שקית)
כף תמצית וניל
2 חלמונים
3 כוסות [חד פעמי שקוף) קמח רגיל
במיקסר ידני פשוט לערבל חמאה ואבקת סוכר לקציפה בהירה
להוסיף חלמונים ותמצית וניל
להוסיף קמח ולערבל עד לאיחוד הבצק רך וכך הוא אמור להיות
להעביר לשק זילוף עם צנטר כוכב ולזלף כוכבים
עם האצבע ליצור במרכז כל כוכב שקע אותו נמלא בריבת תות
לאפות בחום של 190 מעלות עד להזהבה
אפשר להכין עם נוטלה..מושלם..ואפשר פשוט לפדר עם אבקת סוכר ולזלול.