Share with:


פרווה

אופן הכנה

בכל המתכונים משתמשים:
בכוס מידה אוניברסלי.
ביצים לארג'.
כפות וכפיות מדידה
חצי כוס מיץ תפוזים
250 גרם מחמאה
2.5 כוסות קמח תופח
כוס שקד טחון מולבן
3/4 כוס אבקת סוכר
2 ביצים
כף שטוחה אינסטנט פודינג וניל
קורט מלח
חצי שקית סוכר ווניל או תמצית ווניל.
כפית שטוחה אבקת אפיה
בקערה המיקסר מערבלים במהירות איטית את המחמאה ואבקת סוכר, עד לקבלת קרם בהיר וחלק,
מוסיפים מלח, ווניל, ביצים ואת המיץ תפוזים ממשיכים לערבל, ומוסיפים שקד טחון ואבקת אפייה.
את הקמח תוסיפי כל פעם כוס ולערבל לאט עד שהכל נבלע,
המרקם צריך להיות קרם מאוד חלק ויציב, לא בצק.
לא להוסיף את הקמח בבת אחת, צריך לעצור בדיוק במרקם הנכון לזילוף.
מעבירים לקערה ומקררים כרבע שעה.
מחממים תנור 150 מעלות טורבו
מזלפים על נייר אפייה, מעטרים הדובדבן או שקד
אופים כ20דק

מתכוןמתכון