של השף דניס בניו-יורק
ארבע חבילות עוגיות מוכנות בכל חבילה יש 12 יחידות
425 גרם גבינה רגטה
250 גרם גבינה מסקרפונה
כוס שוקולד צ׳יפס קטן
שני כפות סוכר טחון דק
גרדת לימון מלימון אחד
כפית תמצית וניל
חצי כוס פיסטוק טחון לקישוט
רצוי מאוד לסנן את הגבינה שלו יהיו נוזליםכמה שעות לפני שמכינים את העוגיות לאחר מכן לערבב את הגבינות ביחדלהוסיף את הסוכר את את שוקולד תמצית וניל גרדת לימון לערבב טוב לשים בשקית זלוף ולהתחיל במילוי העוגיות יצאו לי 44 עוגיות
לצפות בפיסטוק להניח על צלחת הגשה
בתיאבון סיגלית ימין