מידה כוס אונברסלית.
*2 כוסות קמח
*200 גרם חמאה / מחמאה
*חצי כוס סוכר
*כוס גדושה שקדים טחונים
*ביצה אחת
*כפית שטוחה אבקת אפייה
*כף תמצית וניל
*כף גרדת לימון
אופן הכנה:
במעבד מזון שמים חמאה רכה. וסוכר. פולסים קצרים.
מוסיפים קמח ושקדים אבקת אפייה ותמצית וניל.
מעבדים לפירורים מוסיפים ביצה מעבדים עוד חצי דקה.
מורידים למשטח עבודה יוצרים כדור. עוטפים בניילון למקרר לחצי שעה
מרדדים עם מעט קמח לעובי של 4 מ"מ יוצרים צורה לפי בחירתכם אופים 170 מעלות 24 דקות. על החלק עם החור מפזרים אבקת סוכר על החלק החלק שמים ריבה מניחים את העוגיה עם החור על הריבה
בהצלחה 🌹 🌹