Share with:


פרווה

אופן הכנה

מתכון מושלם במתוקלי
להזמנות בוואטסאפ ענת 0528590448 קרית גת

מצרכים:
1 קמח
2 ביצים
2 א. אפייה
1 מרגרינה
1 כוס שמן
1 כוס מים רותחים

לסירופ סוכר:
2 כוסות סוכר
2 כוסות מים
2 סוכר וניל

מילוי ;
3 כוסות קוקוס
500 גרם ריבה אדומה
מחלקת את הבצק ל 4 מרדדת דק דק
מורחת ריבה ומפזרת קוקוס .
מגלגלת לרולדה וחורצת כמעט עד הסוף אופה 170 מעלות 20 דק פלוס עד להשחמה קלה .

סירופ ;
מביאה לרתיחה את כל מרכיבי הסרופ ומנמיכה את האש אחרי שהעוגיות אפויות לוקחים אותן כבר חמות טובלים בסירופ ומגלגלים בקוקוס

עוגיות ריבה וקוקוס _מתכון של ענת לוגסי – מאסטר מתכונים
ענת לוגסיספר המתכונים של
מתכון של

ענת לוגסי

14 מתכונים