מצרכים למתכון (80 מנות/יחידות, 21 גרם למנה\יחידה)
הבצק:
קמח לבן – 4.5 כוסות
קורנפלור – כוס
סוכר וניל – שקית (10 גרם)
חמאה/מחמאה לפרווה – 400 גרם, זה לא הרבה ביחס לכמות העוגיות
4 כפות חלב או מים לפרווה 3%
חלמון ביצה – יחידה
ביצה – Large
סוכר – 3/4 כוס
המילוי
ריבת תות שדה – 6 » כפות – או כל טעם אחר שאוהבים
אופן הכנת המתכון
1. מערבבים היטב את החמאה עם הסוכר.
2. מוסיפים את הקמח וממשיכים לערבב היטב.
3. מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים רק לאיחוד החומרים! אם הבצק מעט דביקי – מוסיפים עוד 1-2 כפות קמח.
4. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
5. קורצים עיגולים (חצי עם חור באמצע וחצי בלי) ואופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 7 דקות עד שמזהיב.
6. מקררים לגמרי (מחוץ לתנור) וממלאים כל עוגייה בחצי כפית ריבה