חומרים:
4 כוסות קמח
מרגרינה או חמאה = 150 גרם
3/4 כוס שמן
1כוס אבקת סוכר + 2 כפות אבקת סוכר
1 כפית אבקת אפיה
קורט מלח
מעט גינג'ר או גרדה מלימון אחד
לזריה מעל קינמון
אופן ההכנה:
1. לתוך קערת מיקסר מכנסים את כל החומרים ולשים אד שנוצר בצק נוח.
2. לתת לבצק לנוח מעט
3. מחממים תנור ל170 מעלות .
4. מרפדים תבנית בנייר אפיה , לוקחים מהבצק כל פעם עיגל קטן ומנחים על הנייר עם רווחים בן עוגיה לעוגיה.
5. מכנסים לתנור שחומם מראש, עד שיזהיב מעט.
6. העוגיות יוצאות פריכות ממש. אז בבקשה לא לתת להם אפיית יתר.
7. מצאים מהתנור ומקררים לפני שאוכלים למי שיכול לעמוד בזה