Share with:


פרווה

אופן הכנה

מרכיבים:
המידות בכוס חד פעמי קרטון
2 ביצים L
2 שקיקי סוכר וניל
1 כוס סוכר
1 כף פודינג וניל
חצי כוס מיץ תפוזים
3/4 כוס שמן
5 כוסות קמח
3 כפות זרעי אניס
4 כפות שומשום
2 שקיקי א. אפייה

אופן הכנה :
להקציף ביצים סוכר ווניל במשך כדקה .
להוסיף מיץ תפוזים שמן שומשום אניס א. אפיה פודינג
ואת הקמח מוסיפים בהדרגה לפי הצורך עד לקבלת בצק אחיד .
מחלקים את הבצק לשלושה חלקים
מקמחים מעט נייר אפיה ומרדדים כל עיגול בצק לעלה דק
חותכים בעזרת גלגלת משוננת את הבצק למלבנים
עושים חורים בעזרת מזלג או גלגלת מיוחדת לחורים על כל עוגייה ולסדר בתבנית כשיש רווח בין עוגייה לעוגייה .
אופים בחום 180-200 מעלות למשך כ -15 דקות או עד להזהבה .
בהצלחה אסתי ❤️

עוגיות רייפעת עם אניס_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים