Share with:


פרווה

אופן הכנה

4 כוסות קמח
2 ביצים
200 גרם מחמאה
כוס סוכר
1סוכר וניל
1 אבקת אפיה

לבצק שוקולד להוסיף:
חצי כוס שוקולית
3 כפות מים

ההכנה:
לערבב סוכר ומרגרינה לקרם
להוסיף וניל ביצים ולבסוף קמח
לערבב הכל לגוש בצק
לחלק את הבצק ל-2 -לחצי השני להוסיף
את השוקולית להכניס למקרר לחצי שעה. לרדד בצק וניל ובצק שוקולד למלבן לבן למטה שוקולד למעלה
לגלגל ולחתוך לעיגולים עובי 1ס"מ.
לאפות בחום 180 מעלות 20 דקות.

עוגיות שוקולד ווניל
רוז טעים במטבח אוחנהספר המתכונים של
מתכון של

רוז טעים במטבח אוחנה

230 מתכונים