Share with:


פרווה

אופן הכנה

מתכון
200 גרם מחמאה
4 כוסות קמח
1אפיה
1סוכר וניל
1/4 כוס שמן
1/2כוס מים
2 כפות סוכר

למלית 🌺
‏שוקולד נותלה
‏חצי כוס פוסטוק ‏ ‏טחון גס

למגולגלות לעוגיות

תמרים ואגוזים ‏ ‏לקישוט !!
אבקת סוכר

אופן ההכנה
‏ בקערת ‏המיקסר לשים את כל מצרכי הבצק ‏ללוש לבצק רך ונעים לחלק את הבצק ‏לארבע ‏הכנתי שתי רולדת ‏ומשער הבצק‏ הכנתי עוגיות לרדד את הבצק לריבוע גדול ‏למרוך שוקלד בנדיבות
‏לפזר ‏ מעל ופיסטוקים ‏לגלגל לרולדה ‏להניח על נייר אפיה לחרוץ חריצים קטנים ‏מעל הרולדה ‏לפני האפייה לאפות את הרולדות על חום 180 מעלות 35 דקות את העוגיות שוקלים ‏כל חתיכה מרדדים ‏שמים בצד את התמרים ואגוזים ‏עושים צורה מגלגלים לי חצי עיגול אופים על חום 180 מעלות 20 דקות כל אחת והתנור שלה לבדוק כשהרולדות והעוגיות מכנות לפזר הפקת סוכר מעל ‏

בתיאבון סיגלית ימין

עוגיות שוקולד פיסטוק / מגולגלות תמרים ואגוזים
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים