מתכון
200 גרם מחמאה
4 כוסות קמח
1אפיה
1סוכר וניל
1/4 כוס שמן
1/2כוס מים
2 כפות סוכר
למלית 🌺
שוקולד נותלה
חצי כוס פוסטוק טחון גס
למגולגלות לעוגיות
תמרים ואגוזים לקישוט !!
אבקת סוכר
אופן ההכנה
בקערת המיקסר לשים את כל מצרכי הבצק ללוש לבצק רך ונעים לחלק את הבצק לארבע הכנתי שתי רולדת ומשער הבצק הכנתי עוגיות לרדד את הבצק לריבוע גדול למרוך שוקלד בנדיבות
לפזר מעל ופיסטוקים לגלגל לרולדה להניח על נייר אפיה לחרוץ חריצים קטנים מעל הרולדה לפני האפייה לאפות את הרולדות על חום 180 מעלות 35 דקות את העוגיות שוקלים כל חתיכה מרדדים שמים בצד את התמרים ואגוזים עושים צורה מגלגלים לי חצי עיגול אופים על חום 180 מעלות 20 דקות כל אחת והתנור שלה לבדוק כשהרולדות והעוגיות מכנות לפזר הפקת סוכר מעל
בתיאבון סיגלית ימין