2 ביצים
קצת יותר חצי כוס סוכר (לשלב סוכר לבן עם סוכר חום)
70 ג' חמאה מומסת (לפרווה ניתן להשתמש מחמאה/מרגרינה)
קצת פחות מחצי כוס שמן
2 כוסות קמח
3 כפות קקאו
2 כפות שוקולד(ממרח)
1 כפית אבקת סודה לשתיה
1 כף תמצית וניל
חצי כוס שוקולד צ'יפס
הכנה
במיקסר או במטרפה לערבב לפי הסדר הרשום
את השוקולד בסוף כשהבצק במרקם חלק ודביקי
לחמם תנו 180 מעלות .
בעזרת כפית לוקחים מהבצק מנחים על נייר האפיה ומשטחים קלות.
אופים 180 מעלות כ 10 דקות(אם באלכם לטבול בנס תשאירו עוד 5 דקות)
מוצאים לרשת עד לצינון..