200 גרם שוקולד מריר
100 גרם שוקולד חלב
50 גרם שוקולד לבן
50 גרם חמאה
2 ביצים
1/2 כוס סוכר
כף תמצית וניל
קורט מלח
5 כפות גדושות קמח
1 אבקת אפייה
אופן ההכנה:
קוצצים שוקולד מריר וחלב, מוציאים 1/3 ומניחים בצד. מוסיפים ל2/3 חמאה וממיסים במיקרוגל ומערבבים.
קוצצים את השוקולד הלבן ומוסיפים ל1/3 שהנחנו בצד.
מקציפים ביצים עם סוכר ותמצית וניל לקצף תפוח, מנמיכים מיקסר ומוסיפים את השוקולד שהמסנו המלח והקמח. מוסיפים את השוקולד הקצוץ ומאחדים עם מרית בתנועות עטיפה. מעבירים בכף לתבניות סיליקון או לתבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים כי זה תופח. אופים בתנור שחומם 180 מעלות כעשרים דקות,
מוציאים ומקררים.