כ- 30 עוגיות גדולות
3/4 כוס סוכר
קורט מלח
4 כפות קקאו #איכותי
200 גר' חמאה מומסת
2 כוסות וחצי קמח תופח
2 ביצים
50 גר' שוקולד מריר
ההכנה:
1. ממיסים חמאה עם שוקולד מריר.
2. מוסיפים ביצים, קקאו, סוכר, מלח ומערבבים.
3. מנפים פנימה את הקמח ומערבבים שוב לעיסה אחידה
4. מגלגלים עיגולים ומשטחים אותם, מניחים ע"ג תבנית באופן מרווח
ואופים בתנור שחומם מראש 160 מעלות טורבו 9-10 דק'
** חשוב מאוד לא להאריך את זמן האפייה מעבר למה שצויין במתכון.
בנוסף, לא לגעת בהן בתום האפייה אלא עד שיתייצבו, אחרת הן עלולות להישבר