בצק סוכר מוכן
קורנפלור
קיסמים
מרציפן-שקדים טחונים עם סוכר בצבעי מאכל שונים
מפזרים מעט קורנפלור על משטח עבודה
לשים את בצק הסוכר על המשטח עם הקורנפלור ,עד לקבלת בצק רך
הערה:
בצק סוכר זהו חומר גמיש שניתן לעיצוב , עשוי בעיקר מג'לטין וסוכר.
החומר מתייבש לאט ושומר על צורתו לאחר ייבוש.
שמו הנפוץ RFM.
– מרדדים דק ויוצרים עיגולים ב 2 גדלים שונים -ראה תמונה
– מניחים קיסם בצד העיגול הגדול –
מגלגלים ופותחים את העלה
– אפשר להשתמש ביותר עיגולים בגדלים שונים וליצור צורה יותר עשירה
– יוצרים כדור מבצק השקדים בצבע שרוצים
– מכניסים בראש השושנה או מדביקים בצידי העלה -כל אחד והדמיון שלו