Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

2 וחצי כוסות קמח
אבקת אפיה אחת
200 חמאה/מחמאה
3 חלמונים
חצי כוס מיץ תפוזים

במעבד מזון חמאה
להוסיף קמח וא.אפיה לפירורים
להוסיף אץ החלמונים וחצי כוס מיץ תפוזים
לחלק ל3 חלקים

להקציף את החלבונים עם חצי כוס סוכר להוסיף את האינסטנט פודינג שוקולד לבן/או וניל לקצף יציב

לפתוח כל חלק למרוח מהקצף לגלגל לחתוך לפרוסות על ניר אפיה

לאפות 20 דק בחום 180 מע…

עוגיות שושני קצף עם אינסטנט פודינג שוקולד לבן
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים